SUP-YOGA-SKOLAN

Vill du ta steget fullt ut på brädan, och kanske hålla dina egna klasser och event inom SUP-Yoga? Då hjälper vi till. Utöver en av de mest gedigna och breda utbildningarna inom SUP-Yoga så kommer du automatiskt att hamna i ett sammanhang med spännande kontakter, nya vänner och möjligheter att själv utvecklas vidare inom ledarskap på vattnet. Samt upptäcka en fantastisk yoga-form.

Oavsett vilken bakgrund du har vad det gäller ståpaddling (SUP) eller yoga, så bygger våra Board Yoga-utbildningar på att lära sig ståpaddling på riktigt. Förutom att det är grunden för en utökad brädförståelse, så är det inspirerande och utvecklande på många plan. Ståpaddling är helt enkelt basen i hela vårt tänk kring SUP-Yoga, och i våra utbildningar kommer du lyfta dina paddlingskunskaper till nya höjder. När du känner dig lika trygg och avslappnad på brädan som på yogamattan, så kommer dina deltagare på en klass känna samma sak.


BOARD YOGA SWEDEN / SUP-YOGA-SKOLAN

FYSISKA DAGAR 12-14 MAJ 2023 

Vår utbildning består i en kurs som är uppdelad på 2 digitala träffar samt 3 fysiska dagar på Ståpaddla Center  i Gottskär - Hallandslän. Utöver utbildningen så har du sedan fortsatt tillgång till support via personlig kontakt med vår huvudinstruktör Maria Cerboni och vår SUP-tränare Pontus Ny samt Board Yogainstruktörer runt om i världen.  

Om du har tidigare erfarenhet från yoga så kommer du ta till dig kursens innehåll lättare, men det är inget krav. Kursen lägger stor vikt på din egna personliga vision och hur du själv vill arbeta med SUP-Yoga.

Efter utbildningen  finns även möjlighet att ingå i Board Yoga Swedens nätverk, och att bli en rekommenderad Board Yoga Sweden Instructor. Denna uppföljning sker individuellt och innebär bland annat praktik vid några av klasserna med Board Yoga Sweden. Som slutprov hålls en helt egen klass.

Utbildningens upplägg


För frågor samt mer information om våga urbildningar och träningar kontakta vår huvudinstruktör: Maria Cerboni: info@corpo.se