BOARD YOGA SWEDEN

Skaparna och huvudinstruktörerna i Board Yoga Sweden har mångårig erfarenhet från olika surf- och vattensporter som sträcker sig tillbaka till början av 80-talet. Både nationellt och internationellt. SUP blev tidigt en av huvudgrenarna, och med yoga som en annan huvuddel i verksamheten så blev det naturligt att utveckla yoga på brädan. Nödvändigtvis inte på en Stand Up Paddleboard (SUP), utan på vilken bräda som helst. Även brädor på land. Därav namnet Board Yoga.

Board Yoga Sweden´s utveckling av SUP-yoga har skapat en inkluderande och dynamisk form av upplevelse på vattnet. Kännetecknet för våra utbildade instruktörer är att de har en god kunskap och förståelse om vad SUP och yoga innebär. Utifrån det supportar vi dem alla att hitta sin egna personliga stil. Alltid med en bas av säkerhetstänk, brädkunskap och kreativitet. Oavsett väder.

Board Yoga Sweden´s instruktörer
Board Yoga Sweden har alltså mycket högt fokus på att en instruktör skall förstå och kunna hantera en SUP-bräda. Det handlar både om säkerhet och komfort, men mest av allt; det är fantastiskt roligt att vara bästa kompis med en sin bräda och paddel. Oavsett väder och vind. Ju mer vän du som instruktör är med din utrustning, desto mer upplevelse och inspiration kan du förmedla till dina deltagare på en klass. Det blir roligare, mer utvecklande, säkrare och friare. Både för dig och dina deltagare.